cikiacigi.hu - Kedvcsináló
Tudtad?
  • A dohányzás már rövidtávon érzékelteti káros hatásait (romló sporteredmények, megemelkedett anyagi kiadások, elszíneződött ujjak, idő előtti őszülés és kopaszodás, rossz lehelet, köhögés, légzési zavarok). Évek során pedig ezek a hatások csak fokozódnak, sőt nagyon sok esetben betegségek alakulnak ki.
  • A dohányfüstben levő egészségkárosító anyagoknak nincs biztonságos szintje: nincs olyan kis mennyiségük, aminek a belégzése ne lenne ártalmas. A "gyenge" cigarettát szívó ember ugyanolyan kockázatot vállal, mint a bármely más dohány terméket rendszeresen elfüstölők.
  • Sőt! A könnyű cigaretták még károsabbak a többinél, mivel a füstjét mélyebbre szívják, és sűrűbben gyújtanak rá.
  • Az, hogy dohányzóvá válsz-e a te saját egyéni döntésed! Ez a döntés pedig nemcsak a saját magad és környezetedben élők egészségi állapotát határozza meg, hanem az életed minden területére hatással van.
  • A dohányzás nemcsak egészségi, hanem nagyon komoly társadalmi, gazdasági, környezetszennyezési probléma is!

Kedvcsináló

Háttérképek
Dobd fel számítógépedet a háttérképeink valamelyikével. Válaszd akár a lányt, akár a fiút, mindkét esetben rendelkezésedre áll a képernyőd felbontásának megfelelő méretű háttérkép.

Használati utasítás a háttérképekhez:
A hátterek letöltéséhez kattints a képre vagy a "Letöltés" feliratra. Ha letöltötted a képet, akkor a Windows jelenlegi hátterének egy szabad felületére kattints a jobb gombbal, majd válaszd a Tulajdonságok (Properties) pontot, és innen beállíthatod a kívánt hátteret.

Képernyőkímélő
Pihentesd a monitorodat CikiaCigi-s képernyővédőkkel. A kívánt képernyővédő letöltéséhez kattints a "Letöltés" linkre.

Használati utasítás a képernyővédőkhöz: A képernyővédők .zip állományba tömörítve tölthetők le. Ezeket egyszerűen kicsomagolhatod a Windows 7, 8 vagy 10 rendszereknél. Amennyiben mégsem sikerül, akkor a következő címre kattintva töltheted le a WinRAR próbaverzióját: winrar.hu/letoltes
A kicsomagolás után az exe formátumban létrejött fájl telepíthető. Pár kattintás után telepíti magát a számítógépre. Windows operációs rendszerrel működik, azok közül is a 7, 8 és 10 verziókat ajánljuk.
A telepítő vírusmentes, ellenőriztük, így bátran telepítheted, még ha a vírusellenőrző szoftvered bizonytalannak érzékeli is.
Videók